FAQ

Vanliga Frågor

HUR GAMMAL MÅSTE JAG VARA FÖR ATT TATUERA MIG?

Du måste vara minst 18 år oavsett godkännande från målsman. Vi i studion arbetar enligt rekommendationer från SRT (Sveriges registrerade tatuerare) och vid bokningstillfället vill vi att du kan legitimera dig.

HUR MYCKET KOSTAR EN TATUERING?

Minimumpriset för att tatuera sig i studion är 1500 kr och det slutgiltiga priset beror på storlek, placering, detaljer samt vilken artist du har valt.

GÖR DET ONT ATT TATUERA SIG?

Svaret är JA, det gör ont att tatuera sig. Men det gör ont på ett positivt sätt då hjärnan frigör endorfiner i samband med smärta och kroppen älskar endorfiner! Man kan se det som en ritual man går igenom för att få något vackert att bära med sig hela livet. Så du behöver inte oroa dig, det gör ont men det är definitivt värt det!

HUR LÅNG TID TAR DET FÖR EN TATUERING ATT LÄKA?

Det tar två veckor för tatueringen att ”läka” men månader för huden att återställas helt.

HUR FÖRBEREDER JAG MIG PÅ BÄSTA SÄTT INNAN JAG SKA TATUERA MIG?

Det är viktigt att ladda upp med mycket energi innan du tatuerar dig genom att vara utvilad, äta ordentligt och få i dig vätska. Vi rekommenderar att du tar med dig något att äta och dricka under din sittning för att kroppen ska vara i balans. Undvik att festa dagen innan då alkohol är blodförtunnande vilket gör det svårare för pigmenten att sätta sig i huden. Försök hålla dig lugn även om du känner dig nervös, vi är en professionell studio och du är i trygga händer. Fokusera istället på den fantastiska känslan du får när din nya tatuering är klar!

HUR FUNGERAR DROP-IN?

På grund av den rådande Covid-19 situationen, har vi inte någon drop-in.

Vi håller stängt för drop-in under resterande av året och hoppas vi kan ha våra drop-in som vanligt igen nästa år.

MÅSTE JAG LÄMNA DEPOSITION FÖR ATT BOKA EN TID?

Ja. Du lämnar en deposition på 1000 kronor i samband med att du bokar din tid. Depositionen är ej återbetalningsbar och kommer att räknas av mot slutpriset på din tatuering. Behöver du boka om din tid måste detta ske minst 48 timmar innan avsatt tid för att depositionen fortfarande ska vara giltig.

HUR KAN JAG FÅ ETT UPPSKATTAT PRIS?

Det bästa är att konsultera med oss i studion via ett detaljerat mejl. Priser kan variera mellan artisterna, vet du vem du vill gå till rekommenderar vi er att kontakta den artisten direkt via formulär. För att kunna ge ett uppskattat pris övervägs storlek, placering, detaljer så skicka gärna med refernsbilder. 

HUR BOKAR JAG EN TID?

Maila studion eller den artist du vill gå till när du vill boka en tid för din tatuering. Bifoga bilder som referensmaterial samt en kort text som beskriver vad du vill göra, storlek och placering.
Vi sköter alla bokningar via mail!